A gyógyhatású cirbolyafenyő: lélegezzünk mélyeket! cikk fényképe

A gyógyhatású cirbolyafenyő: lélegezzünk mélyeket!

Elősegíti az ellazulást, megnyugtatja a szívet...Pitztalban régóta ismerik a cirbolyafenyő különleges hatását, és mindent megtesznek azért, hogy ezt – változatos formákban – az idelátogatók is megtapasztalhassák.

Csábító illat! Pedig nem parfümről, hanem egy rendkívüli fáról van szó: a cirbolyafenyőről. Ez a fenyőfajta az alpesi térség jellegzetes, fagytűrő fafajtája, így akár 2000 méteres magasságban is találkozhatunk vele. A tiroli Pitztalban a Keleti-Alpok legnagyobb, összefüggő területű cirbolyafenyő-erdeje található. A cirbolya kellemes aromája a szabadban mindenütt intenzíven érezhető. Azok a családok, akik a Hochzeiger-Mittelstationnál induló „cirbolyatúrán” részt vesznek, mindezt nagyon is jól tudják: míg a gyerekek cirbolyafenyőhidakon átkelve a cirbolya-élménytornyot másszák meg, szüleik az óriási cirbolyanyugágyakban pihenve mélyeket lélegeznek és átadják magukat az illatos nyugalomnak.

A Pitztalban töltött szabadság alatt biztosan megtapasztaljuk a cirbolyafenyő jótékony hatásait – még a hotelben is, ahol a cirbolyafenyőágyban garantáltan jobbat alszunk, mint bárhol másutt. Ez pedig az illatanyagnak köszönhető: elősegíti az ellazulást, megnyugtatja a szívet, és éjszakánként 3500 dobbanást – azaz egy óra munkát – „spórol meg” testünk motorjának.

A Pitztal régióban a cirbolyafenyőt különféle formában dolgozzák fel: készítenek belőle fürdősót és szappant, 100%-os tisztaságú olajat, felhasználják párnában, teához, és természetesen a híres cirbolyapálinkához. Néhány itt eltöltött nap után kiderül, miért is nevezik errefelé a cirbolyafenyőt az „Alpok királynőjének”.

Forrás:https://www.austria.info/hu/uti-tervek/tavak-es-tajak/a-termeszet-ujrafelfedezese/pitztal-a-gyogyhatasu-cirbolyafenyo

Próbáld ki te is különleges Alpesi cirbolyafenyő párnánkat!
Tedd egy vékony párnahuzatba, vagy a párnád mellé, és élvezd varázslatos fás-fűszeres illatát, amely kellemes, és mély álomba ringat! 

Publikálva: 2017. augusztus 28.
Kapcsolódó termékek
Zirben Kissen Alpesi cirbolyafenyő párna fénykép
Zirben Kissen Alpesi cirbolyafenyő párna
Aludjon jól, és álmodjon szépeket Alpesi cirbolyafenyő párnán! Nyugtató hatása miatt álmatlanságban szenvedőknek, rossz alvó gyerekeknek, és kisbabáknak is ajánljuk használatát!
Termékkód:   10460-001
Kiszerelés:   1db indiai selyemzsák
Bruttó kisker. ár
6 600 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: