A lebegő-testkezelő vízágy megérkezett!  cikk fényképe

A lebegő-testkezelő vízágy megérkezett!

Próbálja ki Ön is a csodát a Bonvital Wellness és Gastro ✰✰✰✰superior Hotelben!A Soft-Pack® System lebegő-testkezelő vízágy hozzánk is megérkezett!
A Soft-Pack® System wellness ágyat Paul Haslauer (Németország) találta fel a 80-as években, akit azóta méltán a „wellness úttörőjének” hívnak! A rendszer mind műszakilag mind a design tekintetében sok változáson ment keresztül, de a legfontosabb, hogy működési elve és hatékonysága változatlan maradt. Több ezer darabot gyártottak le belőle, és az elsőtől az utolsóig mindegyik hibátlanul működik a mai napig! Ez a tény tükrözi vissza az első osztályú, kiváló minőséget, hiszen egy prémium kategóriás kényeztető wellness berendezésről beszélünk. Napjainkban a világ számos luxus szállodájában megtalálható (pl. MGM Mirage Las Vegas (USA), Burj al Arab (Dubai), Grand Hotel (Svájc) Hyatt Hotel (Új-Zéland) stb.), és mi büszkék vagyunk, hogy mostantól Magyarországon, a Bonvital Wellness&Gastro Hotelben is igénybe vehetőek a Soft-pack® wellness kezelések! Ez a 3 évtized mutatja azt, hogy megalkotásakor egy jövőbe mutató innováció született meg, melyet Ön is megtapasztalhat!Hogyan működik a Soft-Pack® és milyen hatása van?
A Soft-Pack® wellness berendezés a thermo-kompresszió, és a célzott hatóanyag bevitel elvén  működik: a vízzel feltöltött ágy tetejére egy kompressziós fólia van ráhelyezve, amire rá kell feküdni. Ezt követően a testkezelő szakember hidratáló és bőrtápláló hatóanyagokban gazdag (krém vagy iszap) pakolást ken fel bőrünkre. A program elindul, lesüppedünk a vízágyba, és a puha fólián keresztül a meleg víz körbe öleli testünket, azt az érzést keltve, mintha az „anyaméhben” feküdnénk. A berendezés folyamatosan kellemes meleg hőmérsékleten tartja testünket, így nem fázunk, csak a vizen ringatózva (a gerincüket megkímélve) élvezzük a kezelést. A kellemes melegbe burkolózva a testpakolás hatóanyagai mélyen felszívódnak a bőrünkben, és belülről fejtik ki hatásukat. A kezelés ideje alatt testünk a vízen ringatózva ellazul, mély relaxációs állapotba kerül, miközben bőrünk visszanyeri bársonyosságát..

A Soft-Pack® rendszer a valaha született legkomplexebb wellness kezelés!
1./A kellemes melegnek köszönhetően a bőr pórusai kitágulnak, így a létfontosságú hatóanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek) könnyen, gyorsan, és rendkívül mélyen szívódnak fel a bőrben. Jelenleg erre más berendezés nem képes.
2./A hatóanyagok méregtelenítik, hidratálják, táplálják a bőrt, késleltetik az öregedést, és erősítik az immunrendszert.
3./A fólián kívül elhelyezkedő meleg víz teljesen ellazítja a testet, és oldja a stresszt.
4./Mivel az egész testünkön egyszere történik a kezelés, teljes nyugalom járja át szervezetünket.
5./Terápiás kezelésekhez és alakformáló kezelésekhez egyaránt kiváló!
6./A Soft-pack® kezelés bármilyen masszázzsal kiegészíthető.

A Soft-Pack® kezelés után teljesen kipihenten kelünk fel, bőrünk pedig olyan bársonyosan sima lesz, hogy testápolóra egy jó ideig nincsen szükségünk!Ugye Ön is szeretné kipróbálni? Akkor hívja a +36 83 900-120-as telefonszámon a Bonvital Hotelt, válasszon alábbi luxus Soft-Pack® kezeléseink közül, és élje át a súlytalanság érzését!

„COFFEE BREAK” Frissítő, feszesítő Kávés enzimatikus peeling-pakolás 
Tartson velünk egy kávészünetet! A kezeléshez használt enzimatikus kávés peeling valódi arabica kávét tartalmaz! Gyengéden hámlasztó, frissítő, serkentő, és öregedés gátló hatású. Alkalmazása után az elhalt bőrsejtek leválnak, a bőr visszanyeri finomságát, így az értékes hatóanyagok könnyen felszívódnak. A kávés testpakolás feszesebbé teszi a bőrt, és élénkítő hatású. A kezelés végén bőre friss és bársonyos tapintású lesz!

„SWEET CHOCOLATE” Vitalizáló Csokoládés enzimatikus peeling-pakolás
Édesszájú? Ez a kezelés a kedvence lesz! Az eredeti kakaóbabból készült csokis peeling gyengéden hámlasztja a bőrt, így az visszanyeri puhaságát. Alkalmazása után az elhalt bőrsejtek leválnak, így az értékes hatóanyagok könnyen felszívódnak. A testpakolás finom, természetes csokoládé illata beindítja a boldogság hormonokat!

„RED ROSE” Öregedés gátló Damaszkuszi rózsás enzimatikus peeling-pakolás
Kényeztesse magát, akár egy királynő! A kezeléshez használt damaszkuszi rózsás peeling harmonizáló, gyulladás gátló, kiegyensúlyozó, és anti-aging hatású. Alkalmazása után bőre visszanyeri finomságát, újra rugalmas és feszes lesz! A peelingben található damaszkuszi rózsavirág szirmok érzéki illata elkíséri egész napján át...

**************************************************************************
Wellness szállodák és szépségszalonok jelentkezését várjuk! Legyen szalonja az elsők között!  Csatlakozzon az exkluzív Soft-Pack® wellness kezelést kínáló kiemelt Partnereink közé! Kattintson a Kapcsolat menüpontra, és hívjon minket a részletekért! Örömmel tájékoztatjuk a lehetőségekről!

Publikálva: 2017. szeptember 8.

Legutóbb olvasott oldalaink: