A legjobb por alapú algapakolások kozmetikai használatra cikk fényképe

A legjobb por alapú algapakolások kozmetikai használatra

Ezeket az algaporokat kizárólag Szakmai regisztráció, majd belépés után tudod megvásárolni. A Szakmai regisztrációt kitöltve várd meg visszaigazolásunkat. Ha megkaptad lépj be, kattints a cikkre, és a cikk aljára tekerve megtalálod a termékeket a vásárláshoz!Az alga már több milliárd éve létezik a földön, dacolva a különböző korszakokkal és klímákkal, majdhogynem a jég hátán is megél, hiszen megtalálható az édesvizekben éppúgy, mint a tengerben, de még a hegycsúcsokon is felüti a fejét. Persze nagyszerűsége nemcsak ebben rejlik. Belsőleg fogyasztva, sőt kívülről kenve, egyaránt csodákra képes!

Készítsünk algapakolást a kozmetikába betérő vendégünknek!
Az algapakolás különböző vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag algaporokból készült meleg pép, amelyet az arcra felkenve kb. 15 percig hagyunk hatni. Az algapakolás a magas ásványianyag-koncentrációnak köszönhetően elősegíti a bőr szerkezetének javítását, valamint az anyagcsere felélénkülését is!  

1. /
Revitalizáló, méregtelenítő, újraásványozó algapakolás
Ez a könnyen lemosható arcpakolás már rövid idő alatt csökkenti a gyulladásokat, vitalizálja a bőrt, a kollagén és az elasztin-termelést serkenti, így a zsíros és a száraz, és a ráncos bőrrel is egyaránt csodát tesz! Használati útmutató: a por alapú készítményt meghatározott mennyiségű langyos vízzel keverjük ki, és legyezőecset segítségével vigyük fel a kezelt felületre (arcra, nyakra). 10 perc hatóidő után mossuk le, majd a Kurland Tengervíz permettel tonizáljuk a bőrt. Ezt a pakolást az arckezelés elején, az arc alapos letisztítása után vessük be, használata után jöhetnek a további hidratáló, tápláló hatóanyagok!
2. /
Basic modellage lehúzható gumis alginát maszk  (PEEL OFF MASK )
Ez a gazdag alginát keverék Laminaria és Spirulina algákkal segíti a bőr feszesítését és vitalizálását. Serkenti a sejtmegújulást, tökéletesen alkalmas az arc és a dekoltázs feszesítésére. Használata kiváló bármilyen mezoterápiás, pl. dermarollerel vagy mezopennel, vagy mikrodermabrázióval történő arckezelés után. Használati útmutató: a por alapú készítményt 1:3 arányban langyos vízzel keverjük ki, és vigyük fel a kezelt felületre (arcra, nyakra). A massza a felhelyezés után 10-15 perc alatt megszilárdul, így könnyen lehúzható. Ezt a maszkot az arckezelés végén vessük be a bőr további hidratálására, feszesítésére és nyugtatására!

Figyelem! Fenti alga termékeinket kizárólag Szakmai regisztráció, majd belépés után tudod megvásárolni. A szakmai regisztrációt kitöltve várd meg visszaigazolásunkat. Ha megkaptad lépj be, kattints a cikkre, és a cikk aljára tekerve megtalálod a termékeket a vásárláshoz.

Publikálva: 2014. június 16.
Kapcsolódó termékek
Tengervíz permet arctonizálásra, 250 ml fénykép
Tengervíz permet arctonizálásra, 250 ml
Arctonizálásra, arctisztításra, arcpakolások kiegészítésére, gyulladt, aknés (pattanásos) és ráncos bőrre
Termékkód:   10800-00250
Kiszerelés:   1db spray palack
Bruttó kisker. ár
3 495 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: