A talpmasszázs jótékony hatásai cikk fényképe

A talpmasszázs jótékony hatásai

A talpainkon megtaláható zónák masszírozása beindítja szervezetünk öngyógyító erőit...Nincs olyan ember, akinek egy nehéz nap után ne esne jól egy kellemes talpmasszázs. Ráadásul a talpon minden fontos szervünknek megtalálhatjuk a helyét, így érdemes kicsit jobban megismerkedni a talpmasszázs szabályaival, hiszen az egészségünknek is sokat segíthetünk vele.

Azt mindannyian tudjuk, hogy az egész testünkön találhatóak reflexzónák, amelyek egy-egy szervet jelképeznek. A különböző masszázsok során ezeknek a reflexzónáknak a masszírozásával tudnak a szakemberek különféle betegségeket elmulasztani, illetve a tüneteket enyhíteni.A talpmasszázs során is ezekre a jellegzetes reflexzónákra kell koncentrálni. Természetesen egy otthoni talpmasszázzsal még nem tudjuk saját magunkat kezelni, így ha igazán jó hatást szeretnénk elérni, akkor mindenképpen fontos elmenni egy szakemberhez, aki a masszázs során akár tanácsokat is tud adni, hogy melyek azok a szervrendszerek, amelyre érdemes jobban oda figyelnünk.

Milyen problémákra hatásos a Talpmasszázs?
A talpmasszázs segítségével akár csökkenthetjük a menstruációs görcsöket, de a fej, illetve hátfájdalom csökkentésében is nagyon hatásos lehet. Emellett a szív-és keringési problémáknál is érdemes alkalmazni a reflexológiát, segíthet a veseproblémák leküzdésében, illetve akár az asztma és az allergia tüneteit is enyhítheti. A különböző ízületi problémákban szenvedőknek is ajánlott kipróbálni a talpmasszázst egy szakember segítségével, ugyanis a kezelés csökkentheti a fájdalmakat. Fontos megjegyezni azonban, hogy a talpmasszázs nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket, de enyhítheti a panaszok mértékét.

Hova menjek Talpmasszázsra?
Jelentkezz be Budapesten a Kurland Központba, ahol hozzá értő, gondos szakemberek lesznek a segítségedre! Cím: Öt Elem Életmód Központ, 1052 Bp. Régi posta utca 5. Telefon: 06­ 20 444-9442.

Szeretnéd megtanulni, és a szépségszalonban bevezetni a Talpmasszázst?
Gyere el továbbképzésünkre, és megtanítjuk neked a masszázstechnikát! Az aktuális időpontokat itt találod:http://www.haslauermagyarorszag.hu/termek/talpmasszazs-talpreflexologia-tanfolyam-1-napos/

Publikálva: 2015. július 7.

Legutóbb olvasott oldalaink: