Berendezések cikk fényképe

Berendezések

EXKLUZÍV WELLNESS BERENDEZÉSEK: SZÁLLODÁKNAK, FÜRDŐKNEK ÉS DAY SPAK-NAK!

A CSÚCSMINŐSÉGŰ HASLAUER WELLNESS BERENDEZÉSEK SZÉLES VÁLASZTÉKÁT KÍNÁLJUK A MINŐSÉGRE IGÉNYES WELLNESS SZÁLLODÁK, KASTÉLYSZÁLLODÁK, GYÓGYFÜRDŐK és DAY SPA-K RÉSZÉRE. A precíz német minőséget, és a megbízhatóságot garantáljuk!Tervezéstől a kivitelezésig
Cégünk megtervezi a wellness és a spa részleg kialakítását, javaslatokat tesz a megfelelő berendezésekre, sőt, a teljes projekt munkálatait segíti az elejétől a végéig!


Jelenleg 20 féle saját, egyedi szabadalmat kínálunk! Legyen hagyományos FINN SZAUNA, STONEBATH® SZIKLA SZAUNA, BRECHELBATH® FENYŐ SZAUNA, KRAXENSTOVE® GYÓGYNÖVÉNYES GŐZFÜLKE, HAMAM GŐZFÜRDŐ, RASUL® KABIN, SALVE-IN-TERRA® PÁRKEZELŐ KABIN, SOFT-PACK® SYSTEM testkezelő vízágy, masszázságyak, kezelőágyak, pihenőágyak, napozóágyak, medical berendezések széles választéka...örömmel elkészítjük a szálloda, a spa vagy a fürdő személyre szabott ajánlatát!

NÉHÁNY ÍZELÍTŐ SPECIÁLIS WELLNESS BERENDEZÉSEINKBŐL:

1. Kraxenstove® Gyógynövényes gőzfülke - a  fűtött ülőpadok mögül lágy, alpesi gyógynövényes gőz simogatja, relaxálja az egész testet, miközben kellemesen lazítja a hát és váll izomzatát. A fejet és a lábakat nem éri gőz, így ezt a kíméletes gőzfürdőt mindenki szereti. A fülke nem csak alpesi stílusban faborítással, hanem mozaik borítással is kérhető, 2-3-és 4 személyes változatban is. 
  

2. Soft-Pack System® lebegő-testkezelő vízágy
-
a legtökéletesebb megoldás bármilyen iszap, alga, vagy krém állagú testpakoláshoz! Ez a speciális, egy gombnyomással állítható, vízzel feltöltött ágy hangtalanul lemegy, a vendég kényelmesen fekszik, miközben a SÚLYTALANSÁG ÉRZÉSÉT tapasztalja meg! Nincsen zavaró zene, vakító fények vagy hangos masszázs vízsugarak... Ez Egy EGYEDÜLÁLLÓ RELAXÁCIÓS WELLNESS ÉLMÉNY! Az eredeti SOFT-PACK® SYSTEM-et több mint 30 éve használják világszerte a legjobb spak-ban és szállodákban, és napjainkban a legsikeresebb kezelési rendszerek egyike! Többféle kialakításban /négyszögletes, lekerekített stb./ kapható egyedi igények szerint.
3. Snow Bliss® Hóesés Élményzuhany:
Mi lehozzuk Önnek a havat az égből! Idei újdonságunk a Hóesés élményzuhany megérkezett! Az új Snow Bliss® élményzuhannyal a legkorszerűbb technológiának köszönhetően bevihető a természet ereje a spa-ba! Hózuhany forgószéllel, viharral és mennydörgéssel! Ezzel szállodjában, spa-jában Önnél akár egész évben eshet a hó, nem csak télen!


4. Convertible Bed® Masszázsággyá alakítható exkluzív kanapé - a prémium testkezelések és masszázsok prémium ágyat követelnek! Ez a távirányítóval működő praktikus masszázságy csukott állapotban bármelyik helysége dísze lesz! Többféle színben kapható igényei szerint.5. Divano® Bölcső-Pihenő ágy - Relaxáció és kényelem luxus kivitelben! A Divano bölcső-pihenő, a pihenő ágy, a karosszék, és a hintaszék egyedülálló kombinációja. Használata közben kényelmesen feltehetőek a lábak, így pihenteti a gerincet.6.
Az alábbi képeken látható Permanent Contour® herbál anti-aging KEZELÉST, valamint további egyedi arc-és testkezeléseket kínálunk saját, alpesi Kurland márkánkkal, és kiképezzük munkatársait! Boldogan mutatjuk be azokat a kezelési módokat, melyeket saját, egyedi wellness világába varázsolhat át! Ez fogja garantálni a grandiózus kezdetet, és a hosszantartó sikert!

Csúcsminőségű wellness készülékeinkkel és berendezéseinkkel nincsen idegeskedés, hiszen könnyen kezelhető, teljesen automata rendszereket kínálunk!

Hívjon minket! Szívesen megismerjük elképzeléseit!

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }
Publikálva: 2011. augusztus 23.

Legutóbb olvasott oldalaink: