Gyógyulj talpmasszázzsal! cikk fényképe

Gyógyulj talpmasszázzsal!

A talpmasszázsnak számos jótékony hatása van...A talpmasszázs helyreállítja a szervezet energetikai egyensúlyát és a léleknek is segít. A talp masszírozásával nemcsak szerveink energiaszintjét fokozhatjuk. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer, és az immunrendszer működését, kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér-és nyirokkeringést is.

A ma már az orvoslás terén is elfogadottnak számító talpmasszázs célja, hogy helyreállítsuk szervezetünk energetikai egyensúlyát. A megfelelő pontok masszírozásával a különböző szervek energiaszintje fokozható. A zónák masszírozása mozgósítja szervezetünk öngyógyító erőit. Általa a szervek vérbősége fokozódik, az anyagcsere és a nyirokkeringés javul, a hormontermelő mirigyek működése is szabályozható.Talpunk ugyanis a test térképe: egységet alkot a két láb a bal és a jobb testfélhez igazodva. Az úgynevezett kettős szervek – például a vesék – területei mindkét lábon megtalálhatók. Azon testrészek területei, melyek középen helyezkednek el – így a pajzsmirigy – mindkét talp belső felületén vannak.

Testünk minden szerve összeköttetésben van a talp különböző felületeivel. Ezek "közvetítőcsatornák" – a lábon bizonyos pontok masszírozásával rajtuk keresztül közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Ha egy testrészünk vagy szervünk beteg, rossz a keringése, a talpunkon a megfelelő pont nyomására fájdalmat tapasztalunk. A pont masszírozásával azonban a testrégió keringése javul.A talpmasszázs nagy segítséget nyújt anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél, pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén. Jótékony hatással van a szív- és keringési panaszokra, asztmára, allergiára, gyógyítja a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat.  A masszázs által megszabadulhatunk a szorongástól és feszült állapotokból. Felszabadítja az energiákat, ezáltal még a tartás és az arckifejezés is megváltozik. Lelki fájdalmakban segítséget nyújt.

Amikor nem tanácsos…
Lázas betegségek, ízületi gyulladások, csont- ízületi-, izomsérülések, rándulások, ficamok heveny szakasza, bőrfertőzések- és gyulladások, bőrviszketések esetén kerülendő a talpmasszázs, de a mélyvénás trombózis, vénák gyulladása, visszér, fokozott vérzékenység, sőt a havi vérzés első két napja esetén sem ajánlott. Ne alkalmazzuk terhesség alatt a törzsön. TBC esetén, rosszindulatú daganatok utolsó stádiumában sem szabad, valamint a nagyon legyengült, idős betegeken és pszichiátriai betegségben szenvedőkön sem segítünk vele – pacemaker-es beteg is kerülje.

Forrás: http://www.napidoktor.hu

Te is kedvet kaptál egy jó talpmasszázshoz? Jelentkezz be az Öt Elem Életmód Központba! http://www.otelem.com/ot-elem-eletmod-studio

Masszőr vagy és talpmasszázshoz keresel profi terméket? Töltsd ki a Szakmai regisztrációt, belépés után pedig kattints ide: http://www.haslauermagyarorszag.hu/termekek/166/

Publikálva: 2014. szeptember 1.
Kapcsolódó termékek
Új! Hűsítő, vitalizáló ízületbalzsam 75 ml fénykép
Új! Hűsítő, vitalizáló ízületbalzsam 75 ml
Fájdalomcsillapító, gyulladásgátló balzsam reumás panaszokra, nyak, váll, hát-és térdfájdalmak kezelésére. Kismamáknak is ajánljuk bevizesedett, fáradt lábakra.
Termékkód:   04300-00075
Kiszerelés:   1db tubus dobozban
Bruttó kisker. ár
6 945 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: