Kapcsolat cikk fényképe

Kapcsolat

Haslauer Magyarország, Jam Solution Kft.  - Az Alpesi Kurland kozmetikumok és wellness berendezések kizárólagos hazai forgalmazója

Telefonos ügyintézés: Hétköznap 10.00 - 17.00 
Kapcsolat:
Tel: 70/236-5091; 70/270-6426 
E-mail:
kurland@t-online.hu

 
Házhozszállítás
Jelenleg a Magyar Posta futárszolgálata (MPL) végzi a megrendelt csomagok házhozszállitását: előre utalás esetén 1.290 Ft-ért, utánvéttel 1.690 Ft-ért.

Személyes átvétel Postapontokon és benzinkutakon
A rendelés leadásakor a szállítási módoknál válassza a Postapontot! Így országszerte a legtöbb postán, MOL benzinkúton, vagy csomagautomatából is fel tudja venni a megrendelt terméket, bármikor amikor Önnek megfelel! Ennek díja mindössze 990 Ft.

Ingyenes házhozszállítás:
25.000 Ft
feletti vásárlás esetén szállítási díj nélkül, díjmentesen házhozszállítjuk megrendelését!   

FONTOS! Kozmetikus, Masszőr, Wellness- és Spa szakembereknek kedvezményes árakat biztosítunk lista árainkból! Ehhez vásárlás előtt a bal oldalon a "Szakmai regisztráció"-t kell kitölteni, iskolai végzettség és bizonyítványszám megadásával! Ha bővebb információkra, vagy segítségre van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legyen szalonja más mint a többi! Legyen Ön is Kurland Referencia Partner!
Ha Ön is szeretné csúcsminőségű wellness berendezéseinket és termékeinket beauty vagy wellness kezeléseiez használni, keressen fenti elérhetőségeinken! Velünk magas szintű, egyedi, és különleges szolgáltatásokat nyújthat meglévő, és új vendégeinek egyaránt! Hívjon minket! Szívesen összeállítjuk személyre szabott kozmetikai vagy spa kezelési menüjét, tájékoztatjuk a lehetőségekről, és az ezzel járó előnyökről!

Vendégként szeretné különleges arc-és testkezeléseinket kipróbálni? 
Budapesti és vidéki partnereinket megtalálja a bal oldalon, a Referencia lista menüpontban!

Publikálva: 2012. március 27.

Legutóbb olvasott oldalaink: