Octoberfest a Kurland-dal! Ünnepeld velünk! cikk fényképe

Octoberfest a Kurland-dal! Ünnepeld velünk!

Szálloda és day spa Partnereinknek ajándékkal kedveskedünk Sörfürdő szett vásárlásakor! Ne hagyja ki Ön sem!Az Oktoberfest minden évben a világ legnagyobb sörfesztiválja!
Szeptember közepétől október elejéig várja a fesztiválozni vágyókat és sörínyenceket. A több mint 200 éves ünnep idén is összehozza a világ minden tájáról a sörkedvelőket és ezzel kezdetét veszi a legnagyobb sörfesztivál, ahol a bajor sörkülönlegességeké a főszerep.Idén egy különleges ajánlattal kedveskedünk meglévő, és új Partnereinknek!

Minden Sörfürdő szett mellé 2 db Alpesi szénapárnát adunk ajándékba, így a Sörfürdőn túl, valódi Szénafürdőt is kínálhat vendégeinek!

Ne hagyja ki a lehetőséget! Akciós ajánlatunk csak október 25-ig tart!

A Sörfürdő szett: számos különleges vitamint, ásványt, és nyomelemet tartalmaz. Ez egy egyedülálló, anyagcsere-serkentő, stresszoldó fürdőkezelés, amitől testünk-lelkünk jól érzi magát. A szettben található kényeztető, hidratáló bőrápoló olajkompozícióval kombinálva a bőr gyönyörűen ápolt, és bársonyosan puha lesz! A csomag min. 4 db kezeléshez elegendő mennyiséget tartalmaz. Tartalma: 4 db Sörfürdőzsák, 100ml Hidratáló olajkompozíció, 1 db Jutazsák. A pontos használati utasítást a csomaghoz mellékeljük.

Az ajándék Alpesi szénapárna:
Lazító, stresszoldó gyógynövényes szénával töltött párna, kádfürdőhöz. A pontos használati utasítást a csomaghoz mellékeljük.Csupán ennyit kell tennie, hogy megkapja a Sörfürdő szettet és az Alpesi szénapárnákat:

1./Töltse ki a Szakmai regisztrációt!
2./ Lépjen be a webáruházba.
3./Kattintson cikkünkre, lapozzon a végére, ahol megtalálja a Sörfürdő szettet, amihez ajándékba adjuk a szénapárnákat!
4./Dobja a Kosárba, és vigye végig a megrendelést!
5./A vásárlásról megerősítő e-mailt kap, és küldjük csomagját az ajándékokkal együtt!

Vendégként szeretné kipróbálni Sörfürdőnket?
Jelentkezzen be a balatonfüredi Anna Grand Hotelbe, vagy Miskolctapolcára az Avalon Resort Spa-ba, ahol hozzá értő, gondos szakemberek lesznek segítségére!

Publikálva: 2017. szeptember 30.
Kapcsolódó termékek
Sörfürdő csomag AKCIÓS! fénykép
Sörfürdő csomag AKCIÓS!
Ez a kellemes fürdővel kombinált testkezelés ellazítja a testet, használata után egész szervezetünk jól érzi magát, bőrünk pedig hidratált, és bársonyosan selymes lesz. A csomag 4 komplett testkezelésre elég. AKCIÓS! (Eredeti ára 10.425,-)
Termékkód:   11000-261
Kiszerelés:   1 db induló szett
Bruttó kisker. ár
9 380 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: