Tavaszi méregtelenítés, alakformálás, karcsúsítás Algapakolással cikk fényképe

Tavaszi méregtelenítés, alakformálás, karcsúsítás Algapakolással

Kizárólag professzionális, szalon használatra



Alga, az örök túlélő
Az alga már több milliárd éve létezik a földön, dacolva a különböző korszakokkal és klímákkal, majdhogynem a jég hátán is megél, hiszen megtalálható az édesvizekben éppúgy, mint a tengerben, de még a hegycsúcsokon is felüti a fejét. Persze nagyszerűsége nemcsak ebben rejlik. Állítólag már az aztékok is ennek a növénynek köszönhették fittségüket, de a mai természetgyógyászok, wellness tanácsadók és kozmetikusok is esküsznek jótékony hatására. Kívül kenve, belsőleg fogyasztva egyaránt csodákra képes!

Mi mindenre jók az algák, és az algakezelés?
Napjainkban az egyik fő ártalom a stressz, ami köztudottan fontos nyomelemeket von el a szervezetből.  A tengeri algák, vagy más néven moszatok, rendkívül sok ásványi anyagot, és nyomelemet tartalmaznak! Ezek a nyomelemek szükségesek a szervezet számára a megfelelő méregtelenítéshez. Mivel az ízületi, és reumás panaszokat is többnyire a szövetekben megülő méreganyagok okozzák, a 100% tisztaságú, és tömény Kurland® algapakolás hatékonyan enyhíti a reumás fájdalmakat is! Klorofiltartalmának tulajdonítható kiváló baktériumölő, és sejtújraépítő hatása, ami a fiatalság megőrzésében játszik fontos szerepet. Magas szerves jód tartalmának köszönhetően, nagyon hatásos az anyagcsere serkentésében, így az alakformálásban. Mint erős antioxidáns, jótékonyan befolyásolja a vér zsírszintjét, így lassítva az érelmeszesedés kockázatát.

Összefoglalva a Karcsúsító Kurland® Algakezelés kiváló öregedés gátló, regeneráló, és bőrfeszesítő, a kollagén és az elasztin termelést serkenti, és az esetleges gyulladásokat és ízületi panaszokat is csökkenti.

Egyszerű használat!
Kb. 50 gr algaporból és 10 gr méregtelenítő Bolus alba porból tiszta víz hozzáadásával pakolást készítünk, amit problémától függően a hátra, fenékre, combokra, hasra kenünk, majd nylon lepedővel betakarjuk a vendéget, aki legalább fél órát a pakolásban fekszik. Karcsúsításnál szolgáltatásunkat infra szaunával, Alfa hidrox géppel, vagy hőpaplannal is kiegészíthetjük. Ez alatt az idő alatt a méregtelenítési folyamat beindul, az anyagcsere és a vérbőség serken, a lerakódott méreganyagok távoznak, miközben a test értékes hatóanyagokkal töltődik fel. Ha lejárt az idő, a pakolást nedves mosdókesztyűvel letöröljük a vendégről, vagy a vendég egyszerűen lezuhanyzik. Az algapakolást követően ajánljuk a Skin lifting bőrfeszesítő krém rendszeres használatát a tartós eredmények megtartása érdekében.



Szeretnéd szalonodban bevezetni Algakezelésünket?
Regisztrálj a főoldalon lent, a Szakember regisztrációt kitöltve, és lépj be a webáruházba! Belépés után itt találod szettjeinket:
http://www.haslauermagyarorszag.hu/termekek/146/

Vendégként szeretnéd kipróbálni algakezelésünket? Nézd meg Referencia listánkat, vagy keress minket, és megmondjuk hol találod a hozzád legközelebb eső szépségszalont!

Publikálva: 2014. március 3.

Legutóbb olvasott oldalaink: