A legjobb kézkrém, ami ápolja a száraz bőrt cikk fényképe

A legjobb kézkrém, ami ápolja a száraz bőrt

Egy jó kézkrém csodákra képes, minden női táskában ott a helye...Legyen tél vagy nyár, a szép és ápolt kéz nagyon fontos, nemtől és életkortól függetlenül! A kezünk akaratlanul is elárulja személyiségünket. Egy ápolatlan kéz máris negatív benyomást kelt rólunk. A selymes tapintású kacsókért azonban tenni kell!

A kiszáradt kéz nagyon viszket, és sokszor fáj is. Víz alá tartva enyhülnek a rossz érzések, de ez a legrosszabb, amit tehetünk! Minél gyakrabban kerül a kéz bőre a vízzel kapcsolatba, annál jobban kiszárad. A bőr kellemetlen feszülését, viszketését ne vízzel, hanem krémekkel enyhítsük!

Tippünk: Kecskevaj Kézápoló krém, körömvirággal
Ez a krém tökéletes a száraz, repedezett kéz ápolására! Valódi bőrápoló összetevői, mint a kecskevaj, a mangóvaj, az allantoin, és a körömvirág selymessé varázsolja és hidratálja a bőrt, valamint értékes A, C és E-vitaminokkal látja el. Rendszeres használatával megelőzheted kezed idő előtti öregedését, és az öregségi foltok megjelenését! A Kecskevaj Kézápoló krém kapható itt a webáruházban, és a Kurland márkát használó Kozmetikusoknál!
Szépségszalonba keresel nagyobb, gazdaságosabb kiszerelésű kézkrémet? Most megtaláltad! Kecskevaj kézápoló krémünk 250 ml-s változatban is kapható! Használatát kézmasszírozáshoz és paraffinos kézápoláshoz is ajánljuk! A vásárláshoz töltsd ki a bal oldali lenti Szakmai regisztrációt, lépj be a webáruházba, így cikkünk végén megjelenik ez a termék is!

Publikálva: 2014. június 17.
Kapcsolódó termékek
Kecskevajas Kézápoló krém 75 ml fénykép
Kecskevajas Kézápoló krém 75 ml
Száraz, kirepedezett kezek ápolására, regenerálására, az öregedés jeleinek késleltetésére. Diszkrét virág illattal
Termékkód:   04330-00075
Kiszerelés:   1db tubus dobozban
Bruttó kisker. ár
5 740 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Kecskevajas Kézápoló krém 250 ml fénykép
Kecskevajas Kézápoló krém 250 ml
Száraz, kirepedezett kezek ápolására, és gyors regenerálására, diszkrét virág illattal. Gazdaságos, nagy kiszerelés!
Termékkód:   04330-00250
Kiszerelés:   1db tégely
Bruttó kisker. ár
9 300 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: