A talpmasszázs jótékony hatásai cikk fényképe

A talpmasszázs jótékony hatásai

A talpainkon megtaláható zónák masszírozása beindítja szervezetünk öngyógyító erőit...Nincs olyan ember, akinek egy nehéz nap után ne esne jól egy kellemes talpmasszázs. Ráadásul a talpon minden fontos szervünknek megtalálhatjuk a helyét, így érdemes kicsit jobban megismerkedni a talpmasszázs szabályaival, hiszen az egészségünknek is sokat segíthetünk vele.

Azt mindannyian tudjuk, hogy az egész testünkön találhatóak reflexzónák, amelyek egy-egy szervet jelképeznek. A különböző masszázsok során ezeknek a reflexzónáknak a masszírozásával tudnak a szakemberek különféle betegségeket elmulasztani, illetve a tüneteket enyhíteni.A talpmasszázs során is ezekre a jellegzetes reflexzónákra kell koncentrálni. Természetesen egy otthoni talpmasszázzsal még nem tudjuk saját magunkat kezelni, így ha igazán jó hatást szeretnénk elérni, akkor mindenképpen fontos elmenni egy szakemberhez, aki a masszázs során akár tanácsokat is tud adni, hogy melyek azok a szervrendszerek, amelyre érdemes jobban oda figyelnünk.

Milyen problémákra hatásos a Talpmasszázs?
A talpmasszázs segítségével akár csökkenthetjük a menstruációs görcsöket, de a fej, illetve hátfájdalom csökkentésében is nagyon hatásos lehet. Emellett a szív-és keringési problémáknál is érdemes alkalmazni a reflexológiát, segíthet a veseproblémák leküzdésében, illetve akár az asztma és az allergia tüneteit is enyhítheti. A különböző ízületi problémákban szenvedőknek is ajánlott kipróbálni a talpmasszázst egy szakember segítségével, ugyanis a kezelés csökkentheti a fájdalmakat. Fontos megjegyezni azonban, hogy a talpmasszázs nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket, de enyhítheti a panaszok mértékét.

Publikálva: 2015. július 7.
Kapcsolódó termékek
Kecskevajas Lábápoló krém 75 ml fénykép
Kecskevajas Lábápoló krém 75 ml
Értékes összetevői, a kecskevaj, a makadám dió olaj és a méhpempő kiválóan hidratálja és regenerálja a száraz lábakat. Használatát pedikűrösöknek is ajánljuk. Kellemes virágillattal.
Termékkód:   04221-00075
Min. rend. m:   1
Kiszerelés:   1db tubus dobozban
Bruttó kisker. ár
5 740 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Kecskevajas Lábápoló krém 250 ml fénykép
Kecskevajas Lábápoló krém 250 ml
Értékes összetevői, a kecskevaj, a makadám dió olaj és a méhpempő kiválóan hidratálja és regenerálja a száraz lábakat. Gazdaságos, nagy kiszerelés, kellemes, virágillattal. Használatát pedikűrösöknek is ajánljuk.
Termékkód:   04221-00250
Min. rend. m:   1
Kiszerelés:   1db tégely
Bruttó kisker. ár
9 300 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Hűsítő ízületbalzsam 75 ml fénykép
Hűsítő ízületbalzsam 75 ml
Fájdalomcsillapító, gyulladásgátló balzsam reumás panaszokra, nyak, váll, hát-és térdfájdalmak kezelésére. Kismamáknak is ajánljuk bevizesedett, fáradt lábakra.
Termékkód:   04300-00075
Kiszerelés:   1db tubus dobozban
Bruttó kisker. ár
6 945 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Hűsítő ízületbalzsam 250 ml fénykép
Hűsítő ízületbalzsam 250 ml
Fájdalomcsillapító, gyulladásgátló balzsam reumás panaszokra, nyak, váll, hát-és térdfájdalmak kezelésére. Kismamáknak is ajánljuk bevizesedett, fáradt lábakra. Gazdaságos, nagy kiszerelés!
Termékkód:   04300-00250
Kiszerelés:   1db tégely
Bruttó kisker. ár
12 640 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: