Az Év Hotele cikk fényképe

Az Év Hotele

Az Év Hotele versenyt idén Kiemelt Partnerünk a Varázslatos Bambara Hotel nyerte! Szívből gratulálunk!Véget ért AZ ÉV HOTELE 2017. Közönségszavazás döntője, melyben két kelet-magyarországi hotel végzett az élen. A nézők január folyamán szavazhattak az RTL Klub-on AZ ÉV HOTELE című műsorban szereplő 46 szálloda egyikére.

A versenyben induló magyarországi vidéki szálláshelyeket Pataki Zita műsorvezető járta végig egy-egy pár vagy család segítségével, akiknek saját történetét is megismertük, legyen szó akár békülésről vagy éppen lánykérésről. A pár kipróbálta, tesztelte a hotelek szolgáltatásait, értékelte a szálláshelyeket, a nézők pedig a műsor hivatalos Facebook oldalán szavazhattak a hotelekre és nyerhették meg a hetente kisorsolt két wellness hétvége egyikét, végül a szavazók közül egy szerencsés pedig egyhetes nyaralással kezdheti az évet Az Év Hotelében.

Gratulálunk a Varázslatos Bambara Hotelnek, hiszen számos nívós szálloda közül nyerte el az I. helyezést Az Év Hotele versenyen!

A családbarát élményszálloda a kívül-belül autentikus afrikai építészeti jegyekkel, ideális választás romantikus wellness pihenéshez és családi élményekhez egyaránt. A Grio falu afrikai bungalow-i különleges erdei hangulatvilággal rendelkeznek, amelyet a gondtalan pihenés kényelme tesz még egyedibbé.A felnőtt vendégek feltöltődését a garantáltan gyerekmentes Száhel wellness részleg biztosítja - változatos Kurland wellness kezelésekkel, -  míg a gyermekkel érkezőket speciálisan gyermekekre szabott szolgáltatásokkal, gyermekmedencékkel, játszószobákkal, gyermek animációval, színes beltéri és kültéri programlehetőségekkel és több, mint 1000 m2-es wellness élmény várja.

Az afrikai élővilág életre kel a szálloda átriumában, ahol egy barátságos szurikáta család mindennapjaiba pillanthatunk bele. A ház kabala szurikátája, BIZSU peidg nap, mint nap mosolyt csal a gyermekek arcára.

Büszkék vagyunk arra, hogy ez a csodálatos szálloda hosszú évek óta megelégedett partnerünk, és a Kurland márkát választja magas színvonalú wellness kezeléseihez!

 

Ha Ön is festői környezetbe és felejthetetlen élményekre vágyik, válassza a Bambarát, és a Kurlandot! Ott tartózkodása alatt bízza a gyerkőcöket a profi animátorokra, addig pedig jelentkezzen be egy kényeztető Kurland wellness kezelésre vagy masszázsra! Mert a luxus Önnek is jár!

Publikálva: 2018. február 11.

Legutóbb olvasott oldalaink: