Az iszappakolások jelene és jövője cikk fényképe

Az iszappakolások jelene és jövője

Miért hatásosabb egy iszappakolás, vagy bármilyen testkezelés a Soft-Pack® vízágyban? Összeszedtük a legfőbb érveket!Akár reumatikus-és ízületi problémák, kopások, gyulladások, bőrproblémák, vagy akár nőgyógyászati panaszok, az iszap segít. Méregtelenítő, fájdalomcsillapító, anyagcsere-fokozó, izomlazító. Annak aki az említett problémákban szenved, ajánljuk hogy menjen el Hévízre a Bonvital Hotelbe, ahol a tóból nyert tőzegiszappal kap kezelést. A kezelés itt nem a megszokott módon, hanem a forradalmian új Soft-Pack® vízágyban pihenve történik!

Hogyan működik a 
Soft-Pack® wellness ágy, és milyen hatása van?
A Soft-Pack® wellness berendezés a thermo-kompresszió és a célzott hatóanyag bevitel elvén  működik: a vízzel feltöltött ágy tetejére egy speciális fólia van ráhelyezve, amire rá kell feküdni. Ezt követően a testkezelő szakember meleg iszappakolást ken fel bőrünkre. A program elindul, lesüppedünk a vízágyba, a speciális fólián keresztül a meleg víz körbe öleli testünket, azt az érzést keltve, mintha az „anyaméhben” feküdnénk. A berendezés kellemes meleg, 36 ° -os testhőmérsékleten tartja testünket, így nem fázunk, hanem a vizen ringatózva (a gerincüket kímélve!) élvezzük a kezelést. Ezalatt a testpakolás hatóanyagai mélyen felszívódnak a bőrünkben, és kifejtik csodás hatásukat. A kezelés ideje alatt testünk a vízen ringatózva ellazul, mély relaxációs állapotba kerül, elfelejtjük fájdalmainkat, bőrünk pedig visszanyeri bársonyosságát..

Miért válassza Ön is az Ausztriában és Németországban annyira népszerű Soft-Pack® vízágyat? Olvassa el 10 pontos összefoglalónkat, és nézze meg videónkat! Higgye el ez a jövő!

1. Mert kényelmes a vízágyban ringatózva feküdni
2. Kíméli a gerincet és az ízületeket
3. A meleg víz körbeöleli az egész testet: mint az anyaméh a magzatot
4. A vízágyban lebegve a súlytalanság élményét adja
5. 100% relaxációt és pihenést biztosít a teljes kezelés alatt
6. A meleg iszap (ill. bmilyen testpakolás) nem hűl ki, mert az ágy a kezelés közben melegen tartja
7. A meleg testpakolásban feküdni nagyon kellemes érzés
8. A hatóanyagok tökéletesen felszívódnak a bőrben: kevesebb mennyiséggel is elérjük ugyanazt a hatást!
9. Maximális hatásfok minden szinten: 100%
10. Az iszappakoláson túl több mint 30 féle wellness testkezelést lehet vele igénybe venni!

A videóért katt a linkre: https://www.youtube.com/watch?v=9HPkHMTT4wQ

Igényes szépségszalonok, wellness szállodák és fürdők jelentkezését várjuk! Legyen Ön is az elsők között! Csatlakozzon az exkluzív Soft-Pack® testkezelést kínáló kiemelt Partnereink közé! Érdeklődőinknek kipróbálási lehetőséget is biztosítunk! Hívjon minket most!

Publikálva: 2017. szeptember 28.

Legutóbb olvasott oldalaink: