Global Wellness Day Június 10-én, a Kurlandnál is cikk fényképe

Global Wellness Day Június 10-én, a Kurlandnál is

A június 10-ei Global Wellness Day-hez mi is csatlakoztunk! Hiszen a masszázs az egészséges életmód fontos része!2017. június 10-én ünnepeljük a Wellness Világnapját, amit már több mint 55 országban, Magyarországon pedig immár harmadik alkalommal ünnepelnek emberek milliói!

Célunk, hogy felhívjuk mind ez emberek, mind pedig a vállalatok és szervezetek figyelmét arra, hogy lássák: Miként élhetünk egészségesebben és teljesebben - akár csak egy napra is!
Ebből az alkalomból egy különleges ajánlattal várjuk az érdeklődők jelentkezését!
Ezen a napon a stresszoldó, izomlazító Permanent Contour® testkezelést lehet nálunk kipróbálni 50%-os extra kedvezménnyel! A kezelést az ún. Old India hatóanyag-pecséttel végezzük, amely értékes serkentő, frissítő, fájdalomcsillapító hatású fűszerek keverékét tartalmazza többet között kardamommal, kurkumával, gyömbérrel, lime-mal, édes köménnyel, szecsuányi borssal és csillag ánizzsal. Így a Global Wellness Day napján a 60 perces testkezelés ára 19.980 Ft helyett, mindössze 9.990 Ft!

Mi is az a Permanent Contour®?
Az egyik leghatékonyabb módja a bőrszépítő, egyben kényeztető és stresszoldó wellness kezeléseknek! A kellemes aromamasszázson túl, egy intenzív hatóanyag bejuttatás történik, kíméletesen, a bőr megsértése nélkül - meleg gőz segítségével! Az eljárás során illatos masszázsolajjal és meleg gyógynövényes párnákkal (ún. hatóanyag-pecséttel) felváltva dolgozunk, és ezeket masszírozzuk be a bőrbe egy teljes órán keresztül...Milyen a hatása?
A Permanent Contour® kezeléskor használt illatos gyógynövényes masszázs-párnácskák érintése a bőrön az intenzív illatokkal, és a kellemes meleggel kombinálva, rendkívüli relaxációs élményt nyújtanak! A hő hatására a kötőszövetek gyorsabban átmelegszenek, az izmok ellazulnak, a pórusok kitágulnak, és az értékes gyógynövények hatóanyagai mélyen felszívódnak bőrünkben. Ez a holisztikus kezelés látványos bőrszépítő, stresszoldó, méregtelenítő, fájdalomcsillapító és immunerősítő hatású! Ízületi panaszokban szenvedőknek kifejezetten ajánljuk ezt az eljárást. A kezelés végén nem csak bőrünk lesz szebb, és rugalmasabb, de ízületi panaszaink is csökkennek, és kipihenten kelünk fel. (A Permanent Contour® kezelésekről bővebb információk a Hírek, cikkek menüpontban találhatóak.)

Jelentkezés és időpontfoglalás Június 10-re
A Június 10-ei kedvezményes áru Permanent Contour® testkezelés igénybevételéhez előzetes időpont foglalás szükséges a kurland@t-online.hu e-mail címen, vagy a 70/236-5091-es telefonszámon. A kezelésre 10.00-17.00 óra között lehet időpontokat foglalni. (Jelentkezni, és időpontot foglani 2017. május 10.- június 7. között lehet.)

Várjuk jelentkezésed! Mondjuk igent együtt, az egészségre!

Publikálva: 2017. május 9.

Legutóbb olvasott oldalaink: