Méregteleníts alpesi szénával: szénafürdőben és széna szaunában! cikk fényképe

Méregteleníts alpesi szénával: szénafürdőben és széna szaunában!

Regisztrálj a Szakmai regisztrációnál, majd lépj be a webáruházba, és nézd meg lenyűgöző Alpesi széna választékunkat! Otthoni felhasználásra is kaphatóak szuper szénapárnáink!"A szénafürdőben úgy érezzük magunkat, mint egy ágyban a felhők között." Az Alpesi szénakezelés Soft-Pack System® kezelőágyon, fürdőkádban és szaunában is tökéletesen élvezhető!

Az alpesi szénafürdő sokféle szempontból hat a szervezetre. Mindenekelőtt oldja a feszült izmokat és megszünteti a kimerültséget. De az ízületi panaszokat ‒ mint a reumát vagy az artritiszt ‒ is javítja egy fürdő a szénában. Továbbá a széna jó hatással van az immunrendszerre, intenzíven méregteleníti és salaktalanítja a szervezetet, valamint elősegíti a vérkeringést.

A képen: Szénakezelés Soft-Pack System® kezelőágyon

Már Sebastian Kneipp német pap, a híres Kneipp-kúra névadója 1896-ban arról írt, mely fájdalmakat képes enyhíteni a széna. Az alpesi széna a jó illatú kumarin hatóanyag mellett illóolajokat, vitaminokat, szénsavat, tejsavat és karotint is tartalmaz, melyek az emberi szervezetet pozitív módon befolyásolják.

A szénakezelés egyszerű módon működik. A kb. 40°C-ra történő felmelegítés előtt a friss terápiás szénát átmossuk. Az ezt követő felhevítés hatása, hogy a szénában lévő illóolajok felszabadulnak, és így gondoskodhatnak a lazító, terápiás hatásról. A terápiás széna természetesen nem normál széna, amelyet épp most kaszáltak egy réten. A Haslauer cég speciálisan erre a célra olyan szénamezőt használ, amelyet szigorú ökológiai irányvonalak szerint gondoznak. Ezek a szénamezők az Alpokban, a tiszta levegővel érintkezve kb. 1200 méter magasságban találhatóak, és évente csak egyszer kaszálják őket, hogy megőrizzék természetességüket. Nagyon fontos, hogy a Haslauer cég nem műtrágyázza, és nem kezeli növényvédő vegyszerekkel sem ezeket a réteket, hogy a gyógynövényes alpesi széna megőrizze tisztaságát! Ezeken a speciális területeken természetesen sokféle fajtájú gyógynövény virágzik, mint a somkóró, a palástfű, a veronikafű, az erika és az encián, amelyek természetes gyógyerőkkel rendelkeznek, és kellemes illatot árasztanak. Ezért ez a szénafürdő, nem csak intenzív méregtelenítő hatású, de egy különleges érzékszervi élmény is egyben!

Forrás: impulsermagazin.com


A képen: Szénakezelés Soft-Pack System® kezelőágyon

A Kraxenstove® Alpesi szénafürdő kivételes wellness élményt nyújt! A fűtött ülőpadok mögül lágy, gyógynövényes alpesi széna gőze simogatja, relaxálja az egész testet, miközben kellemesen lazítja a hát és váll izomzatát. A kellemes illatot a pollenmentes szénapárna esszenciális olajtartalma, a kumarin biztosítja...


A képen: Kraxenstove® Szénaszauna - 3 személyes

Szeretnéd a wellness szálloda vagy a spa szolgáltatásait egy igazi osztrák Alpesi Kraxenstove® szénaszaunával vagy Soft-Pack System® kezelőággyal bővíteni? Megoldjuk! Hívj minket, és megtervezzük saját, egyedi Kraxenstove® szénaszaunádat vagy a Soft-Pack System® kezelőágyad!

Szeretnéd a szépségszalonban vagy a spa-ban bevezetni a szénakezelést?
Lépj be Szakmai oldalunkra, és nézd meg a választékot!

+1 tipp: Otthoni használatra gyógynövényes alpesi szénával töltött illatos párnát kínálunk, mellyel nemcsak különlegessé teheted a szokásos esti fürdőzésedet, de párnaként alváshoz is használhatod!

Publikálva: 2013. szeptember 11.
Kapcsolódó termékek
Alpesi wellness szénapárna 5 db/csomag fénykép
Alpesi wellness szénapárna 5 db/csomag
Lazító, stresszoldó gyógynövényes szénával töltött párna kádfürdőhöz. Ökotextil anyagban. 5 db-os, gazdaságos kiszerelésünket családoknak, és nagyobb felhasználóknak ajánljuk!
Termékkód:   10400-201
Kiszerelés:   5 db
Bruttó kisker. ár
3 260 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: