Próbáld ki masszázsainkat a Bp-ti Gyógyfürdőkben!  cikk fényképe

Próbáld ki masszázsainkat a Bp-ti Gyógyfürdőkben!

HARMONY AROMA MASSZÁZSOK a Széchenyi és a Gellért Gyógyfürdőkben a Kurland-dal"HARMONY AROMA" élménykezelések a virágok jegyében

Az aromamasszázs napjaink egyik legkedveltebb masszázstípusa, a budapesti gyógyfürdőkben nem pusztán egy masszázs, hanem egy élménykezelés! Az értékes aromákkal illatosított, meleg olajjal végzett masszázs pihenteti a testet és gyógyítja a lelket. Az aroma masszázs egy nyugodt, lassú, lágy mozdulatokkal végzett kezelés.

1. BÓDÍTÓ JÁZMIN
A bájos fehér virág az aromaterápia egyik kedvenc alapanyaga, immunerősítő hatása közismert. Oldja a szorongást, megnyugtatja az elmét, harmonikus, elégedett gondolatokat ébreszt. Illóolaja nyugtató, stresszoldó hatású, szinte simogatja az érzékszerveinket. A jázminos aromamasszázs minden bőrtípusra ideális, de a kezelés során alkalmazott NATÚR minősítésű, magas hatóanyag tartalmú arckrém leginkább a középkorú bőr ápolószere.

2. RÓZSÁS HARMÓNIA
A rózsa a virágok királynője, a szépség szimbóluma. Virágának formája olyan, mint egy igazi nő: romantikus, szinte már kislányos, kacér és érzéki egyben. Értékes illóolaja bizonyítottan nyugtató, ellazulást segítő hatású, tisztítja és rugalmassá varázsolja bőröd. Minden bőrtípus számára megnyugvást nyújt, de a pirosodásra hajlamos, valamint az idősödő bőr számára kifejezetten áldásos a hatása.3. CITRUSOS FRISSÍTŐ
A citrom hűsít, frissít és lelkesít. Illóolaja ápolja, nyugtatja a bőrünket, belélegezve ez a jellegzetes illat frissíti a lelkünket. Citrusos frissítő masszázsunk minden bőrtípusra ideális, de a citromolaj fertőtlenítő, pórusösszehúzó hatása leginkább a fiatal bőr ápolószere.

4. VETIVER - mert itt a férfiakra is gondolnak...
A kifejezetten férfiaknak ajánlott kezelés fő vezető illata és hatóanyaga a vetiver. A Jáváról származó indiai fűféle növeli a belső erőt, fokozza a vérkeringést. Illata füstös, fás, hasonlít az esőáztatta erdő illatára. A vetiver nyugtató és keringésfokozó hatásokkal bír, ezért segíti az ellazulást, oldja a stresszt, valamint kitűnően alkalmazható izom- és ízületi fájdalmak esetén is.

Kényeztetés felsőfokon!
A 70 perces Harmony aroma élménykezelések során magas hatóanyag tartalmú arctonikot és hidratálókrémet is használnak, valamint a teljes testmasszázst talp-, arc- és fejmasszázzsal egészítik ki!

Árak:
Egyéni / Páros   
14.000 Ft / 25.000 Ft (50 perces)
17.000 Ft / 31.000 Ft (70 perces)

Az aromamasszázs kifejezetten ajánlott:
- Első masszázsélménynek, ha még nem vagy járatos a masszázsok világában
- Fokozott testi-lelki leterheltséggel járó időszakban
- Alvásproblémáknál

4+1. LEVENDULÁS ÁLOM ÉLMÉNYKEZELÉS 70’
A levendula az aromaterápia egyik legismertebb képviselője. Ez a kis lila virág harmóniát teremt az emberben, látványa és illata együtt bűvöl el mindenkit, frissít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre. A Levendulás Álom nem csak egy kezelés. A masszázs során először egy atlanti sóval vegyített igazi levendula virág keverékkel végigradírozzuk a bőröd, utána egy különleges levendulás meleg olajjal végigmasszírozzuk a tested, tetőtől-talpig. A pihentető teljes testmasszázs alatt levendulapermetet, arctonikot és egy különlegesen tápláló levendulás hidratáló arckrémet is használunk, így varázsoljuk élményszerűvé a masszázst, így válik álomszerűvé a kezelés...A Levendulás Álom élménykezelés kifejezetten ajánlott:

- Mindenkinek, aki egy különleges, pihentető élménykezelésre vágyik!

Árak:
Egyéni/Páros   
20.000 Ft/37.000 Ft (70 perces)

Jelentkezz be élménykezeléseinkre, az alábbi elérhetőségeken:

Gellért Gyógyfürdő és Uszoda
1118 Budapest, Kelenhegyi út 4.
Telefon: (+36-1)466-6166

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda
Budapest, XIV. kerület Állatkerti körút 9-11.
Telefon: (+36-1) 363-3210

Kedves egészségedre!

Publikálva: 2016. június 6.

Legutóbb olvasott oldalaink: