Szabadulj meg a pattanásoktól néhány nap alatt! cikk fényképe

Szabadulj meg a pattanásoktól néhány nap alatt!

Mindössze két termék együttes, intenzív használatával...Mi az akne, a pattanásos bőr?
Akne vagy mitesszer, - közönséges nevén pattanás - akkor jön létre, ha a bőrben található faggyúmirigyek kivezető nyílása valamiért eltömődik, és sajnos rendszerint be is gyullad. A pattanásos bőr általában serdülőkorban több tényező - hormonális változások, veleszületett hajlam és környezeti hatások - együttes hatására alakul ki.

Tünetek: piros göbök a bőrön, csomók a bőrön, gennyes csomók a bőrön, gyulladt csomók a bőrön, fájdalmas csomók a bőrön, hegesedés

Az akne és pattanásos bőr kezelése
A legenyhébb esetben elegendőek lehetnek a házi kezelésben is használt helyileg alkalmazott szerek: a szaruréteg túltengésének ellensúlyozására hámlasztó készítményeket, szárító pasztát, rázófolyadékot tehetünk a pattanásokra, általában éjszakára. Az erősen hámlasztó készítmények, a bőr természetes fényvédelmét biztosító szaruréteg vékonyításával a fényérzékenység fokozódását idézhetik elő. Az A-vitamin származékait tartalmazó krémek kifejezetten fényérzékenyítő hatásúak, ezért fontos, hogy kizárólag éjszakára kenjük föl őket.

A helyi kezelés mellé gyógyszeres terápia is társulhat. Sokszor elegendő az A-vitamin származék vagy benzoylperoxid. Ezek a mirigykivezető nyílásokat szűkítik, és gátolják a baktériumok szaporodását. Receptre kapható antibiotikum tartalmú krémeket is felírhat az orvos, melyek csökkentik a baktériumok számát, és a gyulladásos reakciót.

A kozmetikus által végzett szakszerű arctisztítással együtt a helyi kezelések, és a jó minőségű otthoni kozmetikumok nagyon jó eredményeket adnak!

Amint az képeinken is látható, a Charismon® (tojás) őssejtekkel gazdagított regeneráló liposzómás krém és a fenyő tömjént, kokum vajat és rozmaring kivonatot tartalmazó gyulladásgátló, fertőtlenítő Boswellia szérum már 3 nap otthoni használat után csodákat tesz a dehidratált, problémás (aknés, heges, irritált) bőrrel! /Köszönjük a képeket a veszprémi Relax Szalonnak, és Kiss Lotti kozmetikusnak!/


               Előtte                                                        Utána

A Charismon® Tojás őssejt krém:
• Fokozza a sejtek aktivitását
• Nyugtatja az irritált, érzékeny bőrt
• Gyulladásgátló
• Regeneráló
• Fokozza a bőr vérkeringését, és anyagcseréjét
• Javítja az erek állapotát
• Csökkenti az öregedés jeleit
• Véd az UV fény ártalmai ellen
• Kisebb és nagyobb /15 ml és 50 ml/ kiszerelésben is kapható

A Boswellia (fenyő tömjén) szérum:
• Gyulladáscsökkentő
• Regeneráló
• Anti-oxidáns hatású
• Gátolja a fertőzések, és az aknék tovább terjedését
• Regenerálja és hámosítja a sérült bőrt
• Tompítja a hegeket
• Gazdaságos, 5 db-os /5x3 ml-s/ kiszerelésben kapható

Hogyan használd őket?
Bontsd fel a Boswellia ampullát, és 1 ml-t masszírozz el belőle az arcodon. Ha a szérum teljesen felszívódott, kend be vékonyan az arcod a Charismon® arckrémmel. Használatát kúraszerűen ajánljuk a pattanások kezelésére, tiszta arcbőrön, minden este lefekvés előtt, legalább 2 héten át. A felbontott ampulla tartalmát öntsd át egy lezárható üvegcsébe, és tedd hűvös helyre, vagy a hűtőbe.

Publikálva: 2017. május 21.
Kapcsolódó termékek
Tojás őssejt ránctalanító krém 15ml fénykép
Tojás őssejt ránctalanító krém 15ml
Exkluzív ránctalanító-regeneráló liposzómás krém Charismon® (tojás) őssejtekkel, problémás bőrre, kúraszerű használatra. 40+
Termékkód:   11448-00015
Kiszerelés:   1db airless dispenser
Bruttó kisker. ár
12 125 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Tojás őssejt ránctalanító krém 50 ml fénykép
Tojás őssejt ránctalanító krém 50 ml
Exkluzív ránctalanító-regeneráló liposzómás krém Charismon® (tojás) őssejtekkel, problémás bőrre, kúraszerű használatra. 40+
Termékkód:   11448-00050
Kiszerelés:   1db airless dispenser
Bruttó kisker. ár
23 365 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Boswellia szépségampulla pattanásos bőrre 5 db-os fénykép
Boswellia szépségampulla pattanásos bőrre 5 db-os
Gyulladásgátló, fertőtlenítő szérum pattanásos bőrre, fenyő tömjénnel, kokum vajjal, és rozmaring kivonattal. Használja 15 napig, és mondjon búcsút a pattanásoknak és mitesszereknek!
Termékkód:   11431-001
Kiszerelés:   5 db/doboz
Bruttó kisker. ár
15 000 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: