Tudj meg mindent a kecsketejes wellness fürdőről! cikk fényképe

Tudj meg mindent a kecsketejes wellness fürdőről!

Alpesi kecsketej fürdőnk, és kecsketejes készítményeink wellness szállodák és spak részére, már kabin kiszerelésben is kaphatóak!Az úgynevezett Kleopátra fürdők egyik altípusa a kecsketejes fürdő. A kecsketej felhasználásával készült wellness fürdőknek elsősorban a bőrre van kedvező hatásuk. Egy ilyen wellness fürdőzés után nem csak simábbnak, puhábbnak érezzük bőrünket, de lelkünket is kényeztetjük. A Kecsketej fürdő kiváló hidratáló, bőrregeneráló hatású, ezért kifejezetten alkalmas a száraz, ekcémás bőr kezelésére is.Kifejezetten magas a zsírtartalma, ráadásul még a tehéntejnél is jelentősebb a kalcium, a magnézium, a kálium és a foszfortartalma. Egy igazán vendégszerető spa-ban még egy kevés mézet is kevernek a kecsketej fürdőkhöz a kedvezőbb hatás elérése érdekében, hiszen így további értékes enzimek és ásványi anyagok kerülnek a fürdővízbe.

Forrás: Termál Online

Te is szeretnél Kecsketejben fürödni? Mi sem egyszerűbb!
Vásárold meg fantasztikus Kecsketej fürdőkrémünket, vagy próbáld ki kényeztető Kleopátra fürdőnket Sárváron a Spirit Hotelben, Balatonfüreden az Anna Grand Hotelben, és Tihanyban az Echo Residence Hotelben, ahol hozzá értő szakemberek lesznek a segítségedre!

Szállodáknak, day spak-nak 1 literes kabin kiszerelés is kapható Kecsketej fürdő termékünkből. Regisztrálj a bal oldali Szakember regisztrációs űrlap kitöltésével, vagy hívj minket, örömmel segítünk!

Publikálva: 2014. január 23.
Kapcsolódó termékek
Kecsketejes fürdőkrém 250 ml fénykép
Kecsketejes fürdőkrém 250 ml
Fürdőzzön királynőhöz méltóan, ahogy egykor Kleopátra tette! Ezzel a szuper kecsketejes hidratálóval bársonyos lesz a bőre!
Termékkód:   04481-00250
Kiszerelés:   1db tubus
Bruttó kisker. ár
7 400 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: